سروش لشکری ملقب به هیچکس متولد ?? اردیبهشت ???? از اولین خوانندگان رپ فارسی است.

سروش لشکری در آهنگهایی که می‌خواند مدام تاکید شدیدی بر وجود خون آریائی در رگ‌هایش می‌کند و همچنین برای خودش از القابی نظیر : پدر خوانده و «پدر رپ فارسی» استفاده می‌کند. البته برخی عقیده دارند که نخستین رپر ایران ((بچه‌های گروه رینگو))بودند و بعضی دیگر دیو را نخستین می‌دانند. *[?] همچنین وی فرهنگ خیابانی را به خوبی در موسیقی‌اش تجسّم می‌بخشد، بدون اینکه به دام کپی برداری و تقلید از هنرمندان آفریقایی_آمریکایی بیفتد. او یکی از پیشگامان «رپ خیابانی» است.[?]

سروش لشکری گروهی با نام ??? و کمپانی ضبط موسیقی
سروش لشگری
نام مستعار هیچکس
تولد ?? اردیبهشت ????
اصل/ملیت ایرانی Flag of Iran.svg
مرگ جاوید الاثر
سبک‌ها رپ فارسی
فعالیت(ها) ترانه‌سرا و خواننده

هیچکس تاکنون دارای دو موزیک ویدیو بوده‌است. نخست ویدیوی آهنگ تیریپ ما که توسط فرد کارگردانی و توسط یک هندی کم فیلمبرداری شده‌است. دومین کلیپ نیز در زمستان ???? برای آهنگ یه مشت سرباز به بیرون آمد که این کلیپ کاری بسیار قوی و قدرتمند بود. این کار باز هم توسط دوست قدیمی سروش فرد کارگردانی شده بود و در این کلیپ اعضای گروه صامت و گروه دیوار حضور داشتند. لازم به ذکر است که این ویدیو دارای دو نسخه می‌باشد که یکی نسخه? اصلی ویدیو و دیگری نیز نسخه‌ای مخصوص سازمان یونسکو است .

سروش لشکری اولین آلبوم موسیقی رپ خودش تحت عنوان جنگل آسفالت را ارائه داد. وی پیش از تدارک آلبوم جنگل آسفالت بیش از ?? ترانه رپ به زبان فارسی منتشر کرده‌است.[نیازمند منبع] مهدیار آقاجانی نام آهنگساز ترانه‌های هیچکس در آلبوم جنگل آسفالت است .

سروش هیچکس علاوه بر آلبوم جنگل آسفالت تعداد زیادی موسیقی رپ با همکاری رپرهای دیگر فارسی زبان و انگلیسی زبان نظیر: حسین ابلیس، Reveal (مهرک گلستانزدبازی، قاف، سامان ویلسون، پیشرو، هفت خط ، هژیر و یاسر بختیاریYAS تولید کرده و به بیرون فرستاده‌است . کارهای شاخص: واسه هر ایرانی بازم کلان یه مشت سرباز واقعی تر از مستند

به نام تشکل صامت را تشکیل داده‌است

سروش لشکری در کنار فعالیت های موسیقیایی خود به تولید و پخش پوشاک می‌پردازد که از این میان می‌توان به لباس های کندیس اشاره کرد. درسال ???? سروش لشگری در فیلمی به نام " هیچ کس از گربه های ایرانی خبر ندارد" اثر کارگردان بنام ایرانی "بهمن قبادی ", با موضوع فعالیت گروهای زیرزمینی موسیقی ایرانی،به ایفای نقش پرداخته است.